Service på alle bilmerker

Husk service er mer en bare olje skift!

Vi følger fabrikantens anvisninger på service noe som gjør at du som bileier fortsatt har full garanti.

En service inneholder alt fra 30 til over 100 punkter som skal gjennomgås. Dette er nødvendig for at din bil skal fungere optimalt. Vi har nødvendig utstyr og oppdaterte fagfolk som utfører jobben på en fagmessig måte.
Hos oss er viktigste at service og arbeid blir utført korrekt første gang!

Service skjema og stempel i service boken er en selvfølge.

Ta kontakt for bestilling av time eller prisforespørsel!

Reparasjon med kvalitets deler og god reklamasjonsordning

Som Mekonomen bilverksted kan vi gi deg som kunde 3 års garanti på arbeid og deler fra mekonomen! Dette er bedre garanti en du får på de fleste merkeverkstedene! I tillegg til dette har vi et bredt kontaktnettverk på amerikanske biler. Vi har bred erfaring på: De fleste US biler, Jaguar, BMW, Mercedes, Audi, VW, MG, Rover, Saab, Volvo, Land rover, Subaru, Porsche.

Feilsøking og diagnose

Vi har trolig rogalands beste utvalg av diagnoseutstyr. Vi har diagnoseutstyr fra Bosch, Autologic, Launch, Salus + diverse originaltestere. Vi har original diagnosetester til følgende merker: BMW, VW, Audi, Mercedes, Land Rover, Jaguar, Opel, Volvo, Dacia, PSA Gruppen (peugeot, citroen, renault), GM US, Saab. 

Utenom dette har vi det meste av måleutstyr, mekanisk verktøy som gir tidsbesparelser for oss, og rimelig for deg som kunde. Klepp Bilteknikk AS er kjent for å ta over problemet når andre gir opp. Vi gir oss ikke før din bil er i orden!

Når skal du EU-kontrollere bilen?
Skriv inn registreringsnummeret på bilen din her, så sender vi deg til Vegvesenet.no, og du får vite når neste EU-kontroll er!


Bestill verksted her

7 + 7 =

Informasjon on personverndata
Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet.

EU kontroll

Ta periodisk kjøretøykontroll hos oss.

Tuning / Dyno

Vi leverer det meste innen tuning.

Verksted

Service, reparasjon, diagnose.

Dekk & Felg

Vi tilbyr dekk, felg, og dekkhotell.

Service er mer enn bare oljeskift!

Vi utfører service på alle bilmerker

Vi følger fabrikantens anvisninger på service noe som gjør at du som bileier fortsatt har full garanti. Kontakt oss i dag for å bestille service til din bil. Du er i gode hender!